PARP | Wspieramy e-Biznes | Portal Innowacji | Akademia PARP | KSU | EEN | Promocja Postaw Proinnowacyjnych | Inwestycja w kadry | Pozostałe portale
Polski Most Krzemowy
Technologie Kosmiczne
CIP
Firmy rodzinne
Telepraca
BKL
Zarzadzanie kompetencjami w MSP
E-punkt
Instrument Szybkiego Reagowania
Partnerstwo Publiczno-Prywatne
Biznes dla Edukacji
Kapital Ludzki jako element wartosci przedsiebiorstwa
RSS | Newsletter | Kontakt | Linki   YouTube   BIP   En
 
Instrument Szybkiego Reagowania

Debata online: Upadłość czy restrukturyzacja - czy i jak wspierać firmy odczuwające spowolnienie gospodarcze?

Jak wspierać przedsiębiorstwa odczuwające skutki spowolnienia gospodarczego? Które z branż są w największym stopniu zagrożone upadłością? Jakie rozwiązania wparcia firm sprawdzają się w innych krajach europejskich? I wreszcie, jakie działania pomocowe, przez kogo i w jakim momencie powinny być oferowane, aby przedsiębiorcy uodpornili się na wstrząsy i wahania koniunktury? Zapraszamy do udziału w debacie online Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, która odbędzie się 28 listopada.

1 1_reklama_471x210px

 

Podstawę dyskusji stanowić będą analizy dokonane w projekcie ISR, który służy zbudowaniu Systemu Wczesnego Ostrzegania i Systemu Wczesnego Reagowania pozwalającego na podejmowanie działań wyprzedzających, korygujących, a przede wszystkim obniżających koszty ekonomiczne i społeczne okresowych zakłóceń w funkcjonowaniu gospodarki.

Swój udział w debacie potwierdzili: prof. dr hab. Jerzy Hausner (UEK), Anna Świebocka-Nerkowska (PARP), dr Piotr Boguszewski (NBP), dr Adrianna Lewandowska (Business Discovery) i dr Marcin Zawicki (UEK).

Aby obejrzeć debatę kliknij tu>>

 


pokl

Serwis isr.parp.gov.pl używa plików cookies, aby ułatwić Internautom korzystanie z naszych stron www oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego komputera lub innego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.

Akceptuję pliki cookie dla tej strony.